Esittely

Olen 44 –vuotias perheenisä ja diplomi-insinööri Vihdistä. Poliittiset teesini ovat tiivistetysti: vastuullinen taloudenhoito ja laadukkaat palvelut. Lähdin ehdolle aluevaaleihin, koska haluan varmistaa meille laadukkaat lähipalvelut asuinpaikasta riippumatta. Osalle meistä palvelu tarkoittaa neuvolapalveluita. Osalle mutkatonta pääsyä lääkärille lähiterveyskeskuksessa. Osalle laadukkaita ja monipuolisia asumispalveluita, kun askel lyhenee, eikä yksin pysty enää asumaan. Ja nopeaa apua, kun hätä on suurin. Olen itse kokenut lapsiperhearjen ja nähnyt, kuinka äitini oli isäni omaishoitajana. Ja paljon siitä väliltä. Erityisesti huolettaa pandemian varjossa kasvaneiden nuorten tilanne. Sote -uudistus tulee tehdä kansalaisen tarpeet keskiössä. Toimin yksityisellä sektorilla tuotetietoarkkitehtina. Vapaa-aika kuluu pitkälti kuntoliikunnan ja poliittisen toiminnan merkeissä. Olen kunnanvaltuutettu ja kunnanhallituksen jäsen. Lisäksi olen Keskustan Uudenmaan piirin varapuheenjohtaja ja Keskustan puoluehallituksen varajäsen.

maanantai 24. tammikuuta 2022

Kiitos äänestäjille!

Saimme aluevaltuustoon hyvät edustajat. Keskustan listalta pääsi Länsi-Uudenmaan aluevaltuustoon kolme edustajaa, ääniharavana vihtiläinen Eerikki Viljanen. Yhteensä vihtiläisiä pääsi valtuustoon kuusi edustajaa. Onnea kaikille valituille, niin läntisellä Uudellamaalla, kuin myös muilla hyvinvointialueilla. Kun työnne alkaa aluevaltuutettuna, muistakaa puolustaa lähipalveluita ja muistaa myös maan hiljaisia.

Keskustalle vaalitulos oli torjuntavoitto. Näistä asetelmista on hyvä lähteä seuraaviin vaaleihin. Tavoitteena ensi kevään vaaleissa kärkipaikka. Siihen on täydet mahdollisuudet.

Kiitos omille äänestäjilleni. Olen kiitollinen ja nöyrä saamastani 97 äänen potista. Tästä on hyvä jatkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos äänestäjille!

Saimme aluevaltuustoon hyvät edustajat. Keskustan listalta pääsi Länsi-Uudenmaan aluevaltuustoon kolme edustajaa, ääniharavana vihtiläinen E...