Esittely

Olen 44 –vuotias perheenisä ja diplomi-insinööri Vihdistä. Poliittiset teesini ovat tiivistetysti: vastuullinen taloudenhoito ja laadukkaat palvelut. Lähdin ehdolle aluevaaleihin, koska haluan varmistaa meille laadukkaat lähipalvelut asuinpaikasta riippumatta. Osalle meistä palvelu tarkoittaa neuvolapalveluita. Osalle mutkatonta pääsyä lääkärille lähiterveyskeskuksessa. Osalle laadukkaita ja monipuolisia asumispalveluita, kun askel lyhenee, eikä yksin pysty enää asumaan. Ja nopeaa apua, kun hätä on suurin. Olen itse kokenut lapsiperhearjen ja nähnyt, kuinka äitini oli isäni omaishoitajana. Ja paljon siitä väliltä. Erityisesti huolettaa pandemian varjossa kasvaneiden nuorten tilanne. Sote -uudistus tulee tehdä kansalaisen tarpeet keskiössä. Toimin yksityisellä sektorilla tuotetietoarkkitehtina. Vapaa-aika kuluu pitkälti kuntoliikunnan ja poliittisen toiminnan merkeissä. Olen kunnanvaltuutettu ja kunnanhallituksen jäsen. Lisäksi olen Keskustan Uudenmaan piirin varapuheenjohtaja ja Keskustan puoluehallituksen varajäsen.

lauantai 15. toukokuuta 2021

Tervehdys taas!

Taas ovat vuodet vierineet ja kuntavaalit ovat lähellä. Edellisissä vaaleissa 2017 äänisaaliini oli 167 ääntä ja nousin varavaltuutetusta valtuutetuksi. Luottamuspaikkajaossa päädyin tarkastuslautakunnan puheenjohtajaksi, ja näitä kahta kunnallista luottamustoimea olen kipparoinut viimeiset neljä vuotta. Aika noviisina aloitin, mutta nyt uskallan väittää ymmärtäväni varsin hyvin, kuinka kunta toimii. 

Myös puolueen luottamustoimissa olen päässyt vaikuttamaan edellisen neljän vuoden aikana. Neljä vuotta sitten kipparoin Pohjois-Vihdin paikallisyhdistystä ja hetken päästä päädyin myös kunnallisjärjestön nuijan varteen. Viime vuonna sitten aika oli kypsä järjestöuudistukselle, ja niin Vihdissä tehtiin historiallinen järjestöuudistus. Perinteinen kunnallisjärjestöstä ja vajaasta kymmenestä paikallisyhdistyksestä koostunut keskustan paikallisorganisaatio yksinkertaistettiin byrokratian purun hengessä yhdeksi kuntayhdistykseksi. Tulin valituksi kuntayhdistyksen puheenjohtajaksi. Piiritasolla vaikutan Uudenmaan piirin piirihallituksessa ja toimin myös puoluehallituksen varajäsenenä.

Eli jonkin verran on ratahistoriaa luottamustoimista, mutta vaikuttamisen nälkää on yhä, ja mielellään pyytäisin mandaattia valtuustoon toiselle kaudelle. Vaaliteemoinani on palvelut, talous, monipaikkaisuus ja nopeat tietoliikenneyhteydet.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos äänestäjille!

Saimme aluevaltuustoon hyvät edustajat. Keskustan listalta pääsi Länsi-Uudenmaan aluevaltuustoon kolme edustajaa, ääniharavana vihtiläinen E...