Esittely

Olen 44 –vuotias perheenisä ja diplomi-insinööri Vihdistä. Poliittiset teesini ovat tiivistetysti: vastuullinen taloudenhoito ja laadukkaat palvelut. Lähdin ehdolle aluevaaleihin, koska haluan varmistaa meille laadukkaat lähipalvelut asuinpaikasta riippumatta. Osalle meistä palvelu tarkoittaa neuvolapalveluita. Osalle mutkatonta pääsyä lääkärille lähiterveyskeskuksessa. Osalle laadukkaita ja monipuolisia asumispalveluita, kun askel lyhenee, eikä yksin pysty enää asumaan. Ja nopeaa apua, kun hätä on suurin. Olen itse kokenut lapsiperhearjen ja nähnyt, kuinka äitini oli isäni omaishoitajana. Ja paljon siitä väliltä. Erityisesti huolettaa pandemian varjossa kasvaneiden nuorten tilanne. Sote -uudistus tulee tehdä kansalaisen tarpeet keskiössä. Toimin yksityisellä sektorilla tuotetietoarkkitehtina. Vapaa-aika kuluu pitkälti kuntoliikunnan ja poliittisen toiminnan merkeissä. Olen kunnanvaltuutettu ja kunnanhallituksen jäsen. Lisäksi olen Keskustan Uudenmaan piirin varapuheenjohtaja ja Keskustan puoluehallituksen varajäsen.

tiistai 16. lokakuuta 2012

Kuulumisia vaalikentiltä / Onko Vihdissä kaikki hyvin?

Syksy etenee, ja kunnallisvaalien ennakkoäänestys alkaa huomenna. Takana on useita kymmeniä mielenkiintoisia keskusteluita yhteiskunnallisten asioiden tiimoilta. Toissa sunnuntaina Nummelan torilla sain keskustella torikansan kanssa ja kerätä näkemyksiä siitä, onko Vihdissä kaikki hyvin. Osan mielestä kaikki on tosiaan hyvin, osan mielestä kaikki oli rempallaan, mutta varsin moni halusi myös kertoa tuntojaan hieman tarkemmin. Valtaosin aamuinen torikansa oli hieman iäkkäämpää ja heille keskeisenä ongelmana tuntui olevan lääkärille pääsyn vaikeus kotikunnassamme. Kun asiasta keskusteli myös nuorempien ikäryhmien edustajien kanssa, toistui sama teema: Lääkärille pääsy on liian hidasta. Erityisesti ongelma koski ikähaitarin ääripäitä - vauvoja ja vaareja (mummoja tietenkään unohtamatta).
Kuntavaaliehdokkaana haastankin teitä kuntalaiset ottamaan rohkeasti yhteyttä ehdokkaisiin, ja kertomaan näkemyksiä siitä, millainen kunnan tulisi olla. Mikä on hyvin? Mitä tulisi kehittää?

Ensi lauantaina 20.10. Nummelan torilla on mahdollisuus tulla keskustelemaan ehdokkaiden kanssa mieltä askarruttavista aiheista. Keskustan vaaliteltalle on tulossa myös eduskuntaryhmän puheenjohtaja Kimmo Tiilikainen ja kansanedustaja Antti Kaikkonen. Tervetuloa isommallakin porukalla haastaan niin arkadianmäen edustajia kuin myös meitä kuntavaaliehdokkaita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos äänestäjille!

Saimme aluevaltuustoon hyvät edustajat. Keskustan listalta pääsi Länsi-Uudenmaan aluevaltuustoon kolme edustajaa, ääniharavana vihtiläinen E...